تبلیغات
اس ام اس عاشقانه - 6 اشتباه رایج درباره آجیل + آموزش
 
اس ام اس عاشقانه
اس ام اس عاشقانه
درباره وبلاگ


اس ام اس عاشقانه,اس ام اس عاشقانه 91,اس ام اس عاشقانه جدید,اس ام اس عاشقانه جدید 91,پیامک عاشقانه,پیامک عاشقانه 91,پیامک عاشقانه جدید 91,اس ام اس عشقولانه

مدیر وبلاگ : امین كریمی
مطالب اخیر
6 اشتباه رایج درباره آجیل + آموزش

6 اشتباه رایج درباره آجیل
1- بعضی‌ها خیال می‌كنند آجیل ارزش غذایی ندارد و به قول معروف، شكم‌پركن است!
اصلا این‌طور نیست! آجیل منبع سرشاری از پروتئین، آهن، روی، كلسیم، پتاسیم و بسیاری دیگر از مواد معدنی و ویتامین‌های آنتی‌اكسیدان است.

2- بعضی‌ها فكر می‌كنند چربی آجیل، سلامت قلب را تهدید می‌كند
البته آجیل چرب است، اما چربی‌اش از نوع اشباع‌نشده است كه كلسترول خون را پایین می‌آورد و خطر بیماری‌های قلبی و عروقی را كم می‌كند. اغلب مغزهای موجود در آجیل شامل 90 درصد اسیدهای چرب اشباع‌نشده هستند.

3- برخی می‌گویند آجیل سرطان‌زاست
برعكس! انواع آجیل حاوی آنتی‌اكسیدان‌هایی است كه باعث كاهش خطر ابتلا به سرطان می‌شود. این آنتی‌اكسیدان‌ها از اكسید‌شدن و تخریب سلول‌ها و بروز بیماری‌هایی مانند دیابت هم جلوگیری می‌كنند. البته دیابتی‌ها برای مصرف آجیلباید میزان تقریبی انرژی و كربوهیدرات آجیل مصرفی روزانه‌ خود را محاسبه كنند و آن را از كل كالری و كربوهیدرات دریافتی روزانه‌شان كم كنند.

4- بعضی‌ها هم از آن‌ور بام می‌افتند و می‌گویند آجیل هیچ ضرری برای بدن ندارد
این‌ هم اشتباه است! بالاخره آجیل‌ها پركالری هستند و هر گرم آجیل، لااقل 5 كالری انرژی غذایی تولید می‌كند. از نظر ارزش تغذیه‌ای، یك نعلبكی آجیل تقریبا 600 كالری انرژی غذایی دارد؛ یعنی معادل 2 بشقاب برنج! و به همین دلیل توصیه می‌شود مصرف آجیل و مغزه‌ها به عنوان میان‌وعده و در حد متعادل باشد. وجود چربی‌های متراكم در انواع آجیل در افزایش وزن و بروز چاقی موثر است. ضمن این‌كه آجیل،‌ سلامت دندان‌ها را هم به خطر می‌اندازد و بعضی از محتویات آجیل، مانند بادام زمینی، برای بعضی افراد به شكل آلرژن عمل می‌كند و حساسیت‌زا هستند. افرادی كه به بادام‌زمینی یا به دیگر اقلام موجود در آجیل حساسیت داشته باشند، با مصرف آن دچار واكنش‌های حساسیتی می‌شوند كه این واكنش‌ها در بعضی از موارد می‌تواند بسیار شدید و حتی كشنده باشد. به همین خاطر توصیه می‌شود این قبیل افراد از خوردن آجیل یا آن اقلام خاص چشم‌پوشی كنند. ضمنا افراد مبتلا به آسم هم باید از خوردن آجیل و خشكبار به طور كلی پرهیز كنند.

5- می‌گویند فشارخونی‌ها باید قید تمام انواع آجیل را بزنند
نه! به فشارخونی‌ها توصیه می‌شود در صورت تمایل به مصرف آجیل، تا حد ممكن از آجیل‌های خام استفاده كنند و دور آجیل‌های بوداده و شور را خط بكشند. آجیل اگر به اندازه و به عنوان منبع تامین‌كننده بخشی از انرژی غذایی روزانه‌مان مصرف شود، ضرر كه ندارد هیچ، مفید هم هست. اما بیماران مبتلا به فشارخونبالا باید حسابی مواظب باشند چون تحقیقات نشان داده مصرف آجیل‌های شور می‌تواند در افراد مبتلا به فشار خون بالا، منجر به شوك ناگهانی و ایست قلبی شود.

6- خیلی‌ها موقع خرید آجیل، پسته‌های لب‌خندان را ترجیح می‌دهند
می‌دانید پسته‌ها را چطوری لب‌خندان می‌كنند؟ اولش، آنها را می‌ریزند در ظرف‌ آبگرم تا پسته‌ها حسابی باد كنند و بعدش بلافاصله می‌ریزندشان توی ظرف آب سرد تا به قول خودشان، پوست پسته بتركد. اما این شوك حرارتی (اختلاف دمای ناگهانی)، روی كیفیت پسته تاثیر منفی می‌گذارد و علاوه بر آن، موجب نم كشیدن پسته می‌شود. خلاصه این‌كه پسته‌های لب‌خندان هم ارزش غذایی‌شان پایین‌تر است، هم زودتر فاسد می‌شوندحتی تخمه‌های لب‌خندان هم انتخاب مناسبی نیستند؛ چون مغز تخمه وقتی در مجاورت هوا قرار می‌گیرد، علاوه بر طعم، كیفیتش را هم از دست می‌دهد و زودتر از انواع دربسته فاسد می‌شود.




نوع مطلب : دانستنی، 
برچسب ها : 6 اشتباه رایج درباره آجیل، شش اشتباه رایج درباره آجیل،
لینک های مرتبط :
شنبه 4 شهریور 1396 10:48 ق.ظ
I simply couldn't go away your website before suggesting
that I really enjoyed the usual information a person supply
in your guests? Is gonna be again ceaselessly to inspect new posts
پنجشنبه 2 شهریور 1396 01:42 ب.ظ
Ahaa, its nice conversation regarding this piece of writing at this place at
this blog, I have read all that, so now me also commenting
at this place.
یکشنبه 15 مرداد 1396 06:37 ب.ظ
Have you ever thought about adding a little bit more than just your
articles? I mean, what you say is fundamental and everything.
But think about if you added some great photos or videos to give your
posts more, "pop"! Your content is excellent but with pics
and clips, this website could certainly be one of the very best in its niche.
Wonderful blog!
یکشنبه 15 مرداد 1396 01:40 ب.ظ
Remarkable! Its actually amazing piece of writing, I have got
much clear idea on the topic of from this paragraph.
یکشنبه 8 مرداد 1396 12:43 ق.ظ
I was pretty pleased to find this website. I wanted to thank you for your time
due to this fantastic read!! I definitely appreciated every little bit of it and I have you saved as a favorite to see new information on your site.
یکشنبه 3 اردیبهشت 1396 05:03 ق.ظ
Thanks for finally writing about >اس ام اس عاشقانه - 6 اشتباه رایج درباره آجیل + آموزش <Liked it!
شنبه 2 اردیبهشت 1396 05:40 ق.ظ
You actually make it seem so easy with your presentation but I find this
matter to be really something that I think I would never understand.
It seems too complex and very broad for me. I am looking forward for your next
post, I'll try to get the hang of it!
یکشنبه 27 فروردین 1396 11:24 ق.ظ
of course like your web site but you have to take a
look at the spelling on quite a few of your posts. A number of them are rife with spelling
problems and I to find it very bothersome to
tell the reality on the other hand I will surely come back again.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر





آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
 
 
بالای صفحه